MENIU

Boc: N-a fost niciun telefon de la preşedinte în legătură cu Monica Iacob-Ridzi

Foto: NewsIn
Emil Boc a precizat că niciun ministru al PD-L nu va beneficia de protecţie specială în raport cu justiţia.

Emil Boc a declarat în data de 4 iulie că nu a discutat cu Traian Băsescu despre schimbarea Monicăi Iacob-Ridzi de la conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului. Premierul a precizat că nu a primit niciun telefon de la preşedintele Băsescu în legătură cu demiterea ministrului Tineretului.

"N-a fost niciun telefon de la preşedintele României, nu am discutat această temă", a  susţinut Boc ca reacţie la informaţiile care au circulat în presă, potrivit cărora premierul i-ar fi cerut Monicăi Iacob-Ridzi demisia. Potrivit presei, Boc s-ar fi răzgândit ulterior după ce ar fi fost sunat de Traian Băsescu.

Emil Boc a precizat vineri că niciun ministru al PD-L nu va beneficia de protecţie specială în raport cu justiţia. Citeşte AICI declaraţia integral.

Conform unor surse din PD-L, liderii partidului sunt hotărâţi să găsească un înlocuitor pentru Monica Iacob-Ridzi, chiar şi în eventualitatea în care procurorii de la DNA nu vor cere începerea urmăririi penale împotriva ministrului Tineretului şi Sportului.

Principalul motiv este că scandalul legat de finanţarea "Zilei Tineretului" a adus prejudicii prea mari de imagine partidului, iar păstrarea în funcţie a ministrului nu ar rezolva această problemă. Citeşte mai mult despre posibila demisie a ministrului Tineretului.

Mai multe articole despre:
demisie premier Emil Boc PD-L Monica Iacob-Ridzi