MENIU

Boc: Acuzaţiile privind fondurile de campanie sunt o formă de trucaj marca PSD

<descriere>
Boc: Acuzaţiile sunt forme ale trucajului marca PSD

Preşedintele PD-L, Emil Boc, respinge acuzaţiile social-democraţilor cu privire la cheltuielile de campanie şi le cataloghează drept \"forme ale trucajului marca PSD\".

\"Acele afirmaţii cu privire la sumele de campanie nu reprezintă altceva decât un alt trucaj marca PSD\", a spus Emil Boc, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă.

La rândul său, Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al prezidenţiabilului susţinut de PD-L, Traian Băsescu, a spus, la Realitatea TV, că estimările pesediştilor sunt \"mult umflate\".

\"Estimările colegilor de la PSD sunt mult umflate. Nimeni nu se ocupă, în acest moment, cu adunarea facturilor. Suntem în ultima săptămână de campanie... Este o simplă mişcare de campanie prin care colegii de la PSD încearcă să eludeze, încă o dată, adevăratele probleme cu care se confruntă România\", a spus Sever Voinescu.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a acuzat PD-L că ar fi cheltuit 175 de milioane de euro până în prezent în campania lui Traian Băsescu, sumă cu mult peste  limita legală.

\"Această sumă depăşeşte de 50 de ori suma legală în ceea ce priveşte cheltuielile pentru campania prezidenţială şi nu cred că au fost obţinuţi prin donaţii\", a acuzat, duminică, Duvăz.