MENIU

Blizzard nu va oferi LAN pentru Starcraft II din cauza pirateriei

FOTO: REALITATEA.NET
Starcraft II Multiplayer Match

Starcraft este un simbol pentru jocurile RTS şi nimeni nu s-a gândit vreodată că Blizzard ar putea considera vreodată excluderea opţiunii de LAN din segmental de multiplayer al Starcraft II, dar iată că zvonurile s-au confirmat, noul joc bazându-se, în exclusivitate, pe Battle.net.

Zvonurile iniţiale păreau a fi prea absurde pentru a fi luate în considerarea. Blizzard va renunţa la opţiunea de LAN play, în favoarea Battle.net, un serviciu oferit şi pentru alte titluri, ca Diablo, şi care nu a mulţumit în trecut.

Un reprezentant Blizzard a confirmat totuşi informaţia într-o teleconferinţă Activision. “Nu intenţionăm în acest moment să avem LAN play în Starcraft II şi nici în alte jocuri viitoare Blizzard. A fost o decizie dificilă pentru noi, dar am crezut că îndepărtarea jucătorilor de LAN, către serviciul nostru Battle.net a fost cea mai bună soluţie pentru a asigura un multiplayer de calitate, oferindu-ne în acelaşi timp şi o protecţie împotriva pirateriei”.

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=848587&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=848587
Mai multe articole despre:
lan RTS Blizzard Starcraft II Battle.net