MENIU

Biletele pentru meciurile cu Serbia şi Austria vor fi puse în vânzare online începând de astăzi

Foto: frf.ro

Procesul de vânzare online a biletelor de intrare la jocurile pe care echipa naţională a României le va susţine împotriva reprezentativelor Serbiei şi Austriei, în preliminariile CM 2010, va începe astăzi, la ora 10:00, informează site-ul oficial al FRF.

Procesul se va desfăşura pe site-ul specializat, partener al FRF, www.biletefotbalonline.ro.

Înceea ce priveşte jocul contra Serbiei, online vor fi puse învânzare 800 de bilete, la Tribunele I şi a II-a, având un preţ de 50 delei, la care se vor adăuga 5 lei taxă de procesare şi taxa de curieratrapid, aceasta din urmă putând fi achitată fie în avans, fie înmomentul recepţiei biletelor. Modalitatea de vânzare a celorlaltebilete va fi anunţată în timp util.

Pentru meciuldin Austria, la vânzare vor fi scoase 2.000 de bilete, toate în Peluzarezervată suporterilor români, la un preţ de 15 euro. Acestuia i se voradăuga doi euro taxă de procesare şi taxa de curierat rapid, şi înacest caz achitarea ei putând fi efectuată fie în avans, fie înmomentul recepţiei biletelor. 

Condiţiilevor fi similare celor de la EURO 2008. O persoană, care va fi nevoităsă-şi treacă, în momentul efectuării comenzii toate datele personale,va putea achiziţiona maximum patru bilete, fiind obligată să indicemijlocul de deplasare pe care-l va folosi până în Austria şi retur,punctele de frontieră de intrare şi ieşire din Austria, precum şi, undeva fi cazul, numărul de înmatriculare al automobilului, traseul dedeplasare până în Austria şi locul de cazare. 

Meciulcu Serbia se va disputa la 28 martie, de la ora 20:45, la Constanţa, întimp ce partida cu Austria va avea loc la 1 aprilie, de la ora 21:30,ora României, pe Worthersee Arena din Klagenfurt. 

Mai multe articole despre:
România Austria Serbia bilete FRF