MENIU

Biletele la meciul Dinamo-CFR Cluj au preţuri cuprinse între 10 şi 60 de lei

Foto: NewsIn

Clubul Dinamo a scos miercuri dimineaţă la vânzare biletele pentru jocul cu CFR din Liga I, iar tichetele au preţuri cuprinse între 10 şi 60 de lei, informează site-ul oficial al formaţiei din Ştefan cel Mare.

Preţurile biletelor pentru jocul cu CFR Cluj vor avea următoarele preţuri - Peluze: 10 lei; Tribuna a II-a: între 15 şi 20 de lei; Tribuna 0 - între 30 şi 40 de lei; Tribuna VIP: 60 de lei.

Casele de bilete vor fi deshise de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 şi 18:00, iar în ziua meciului vor mai fi deschise şi două case suplimentare la intrarea în stadion din Bulevardul Barbu Văcărescu.

Jocul dintre Dinamo şi CFR Cluj este considerat unul de risc maxim, iar clubul din Ştefan cel Mare a anunţat că spectatorii nu vor avea voie pe stadion în stare de ebrietate sau cu băuturi alcoolice asupra lor, cu arme de orice fel, cu materiale explozive, dar nici nu inscripţii sau bannere care conţin mesaje care pot incita la denigrarea ţării, xenofobie, ură naţională, rasială sau de orice alt fel.

Meciul dintre Dinamo şi CFR Cluj, din etapa a 28-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo CFR Cluj etapa a 28-a