MENIU

Bernie Ecclestone: Vettel va fi următorul campion al Formulei 1!

Ecclestone vede în Vettel un al doilea Schumacher

În 2010 pe circuitele din F1 vor concura patru câştigători de titluri mondiale, dar patronul Marelui Circ pariază pe mezinul de la Red Bull Racing.

Patronul Formulei 1, Bernie Ecclestone, salută revenirea lui Michael Schumacher în Marele Circ şi prezice că anul viitor titlul va fi luat de un german, însă numele său este Sebastian Vettel.

\"Sunt foarte, foarte fericit că s-a întors Michael, dar chiar nu mă aşteptam să revină la Mercedes\", a declarat Ecclestone pentru cotidianul german Bild. \"Sezonul următor vom avea pe pistă patru piloţi câştigători de titluri mondiale\", a mai declarat el, referirile fiind făcute la Jenson Button, Fernando Alonso, Lewis Hamilton şi Michael Schumacher.

Cu toate acestea, el nu crede că vreunul dintre aceştia va reuşi să-şi adjudece coroana de campion, el văzându-l ca viitor rege pe mezinul de 22 de ani Sebastian Vettel, care aleargă pentru Red Bull Racing. Pe de altă parte, Schumi este decanul de vârstă al piloţilor, pe 3 ianuarie el urmând să împlinească 41 de ani.