MENIU

Bergodi: "Ne mulţumeşte scorul pentru că am jucat contra unei echipe foarte bune"

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, s-a declarat mulţumit de jocul Stelei de duminică seară contra echipei CFR Cluj.

Bergodi este mulţumit de rezultat, însă regretă că Ochiroşii nu a reuşit să înscrie şi să aducă victoria Stelei.

"Mă mulţumeşte pentru faptul că am jucat împotriva unei echipe, poate cea mai bună echipă, am jucat, am avut o reacţie foarte bună, ne putea tăia picioarele primul gol, dar am revenit, ei au jucat în contratac în prima repriză, noi am reacţionat din nou şi după al doilea gol. Eu zic că echipa creşte, au jucat în centru jucătorii tineri, am încredere în aceşti jucători, şi asta zic eu că e important. Am jucat în ultima lună un meci la trei zile, dar sunt mulţumit că ocazia cea mai mare am avut-o noi cu Ochiroşii", a spus Bergodi.

"Avem de muncit, am făcut două greşeli, dar putem fi încrezători, nu ştiu încă dacă ne luptăm cu CFR la titlu, e devreme, avem încredere în noi, suntem pe drumul cel bun", a adăugat antrenorul Stelei.

Întrebat de unde are inspiraţie pentru a-i aşeza pe jucători în teren, Bergodi a afirmat: "Nu ştiu, poate sunt norocos, dar încerc. Putea fi o zi frumoasă dacă Ochiroşii dădea gol la sfârşit".

"O să vorbesc cu jucătorii, să le spun unde au greşit, dar se poate ameliora, cu mai multă atenţie şi concentrare. CFR-ul e un lot valoros, chiar şi fără cei trei jucători care au lipsit".

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I CFR Cluj Cristiano Bergodi