MENIU

Bergodi: Este o ruşine ce s-a întâmplat cu CS Otopeni

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, s-a declarat dezamăgit de evoluţia echipei sale în meciul cu CS Otopeni, pierdut cu scorul de 1-4, sâmbătă, în etapa a 32-a a Ligii I. De cealaltă parte, tehnicianul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu, şi-a felicitat jucătorii pentru că au dat dovadă de caracter învingând categoric o formaţie care avea mare nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare.

"Sunt foarte dezamăgit de jocul echipei mele. A fost o ruşine ceea ce s-a întâmplat cu CS Otopeni. Dacă nu ne vom schimba atitudinea, vom avea mari probleme în finalul de campionat. Am antrenat multe formaţii în Italia şi România, dar azi nu mi-am recunoscut echipa după felul în care a jucat", a spus Bergodi.

Ciobotariu crede că CS Otopeni ar fi putut înscrie mai mult în meciul cu Poli Iaşi. "O victorie frumoasă şi meritată, în care mai puteam înscrie. Nu Iaşiul a jucat prost, ci Otopeniul a evoluat foarte bine. Am dat dovadă de caracter şi am învins o echipă care avea mare nevoie de puncte. Dacă avem mai mult noroc în unele meciuri, ne puteam salva", a spus Ciobotariu.

CS Otopeni a învins, sâmbătă, pe Poli Iaşi, scor 4-1, şi a reuşit a doua victorie din acest retur de campionat. În urma acestui rezultat, gazdele au acumulat 19 puncte şi se menţin pe locul 17, cu şanse teoretice la îndeplinirea baremului de 25 de puncte, în timp ce oaspeţii rămân pe poziţia a 14-a, cu 35 de puncte, la doar două puncte distanţă de primul loc retrogradabil, ocupat de Gaz Metan Mediaş.