MENIU

Bergodi: "Atâta timp cât jucătorii dau 100% pe teren, nu mă interesează ce fac noaptea"

Foto: NewsIn
Mai mulţi jucători ai Stelei au petrecut într-un club de noapte

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat vineri, la sosirea în România, că nu comentează viaţa sportivă a jucătorilor atâta timp cât dau randament maxim în teren, asta după ce mijlocaşul Rafal Grzelak, alături de alţi patru stelişti, au fost surprinşi de presă într-un club bucureştean, unde au petrecut până la 5 dimineaţa.

"Despre ceea ce s-a auzit cu Grzelak, că a fost prin cluburi, nu am ce comenta. Atâta timp cât jucătorii dau 100% pe teren, nu mă interesează ce fac noaptea. Nu sunt un dictator, ci doar un profesionist care vrea să aibă o relaţie cât mai bună cu cei alături de care lucrează", a spus Bergodi, pe Aeroportul "Henri Coandă".

Noua achiziţie a Stelei, polonezul Rafal Grzelak, a fost surprins joi noapte de fotografii unui cotidian într-un club bucureştean, acolo unde a petrecut până la ora 5 dimineaţa. Mijlocaşul a venit la Steaua din postura de jucător liber de contract şi a început pregătirea alături de colegii săi în cantonamentul din Austria, el debutând deja pentru roş-albaştrii într-o partidă amicală. Alături de polonez, în clubul de noapte au mai petrecut şi conaţionalul său Pawel Golanski, dar şi alţi trei stelişti, Janos Szekely, Cezar Lungu şi Juan Toja.