MENIU

Berceanu: Am auzit zvonuri că iau bani de la Agricultură să dau la Transporturi

Foto: NewsIn

Ministrul interimar al Agriculturii, Radu Berceanu, a infirmat, joi, zvonurile potrivit cărora transferă bani din bugetul Ministerului Agriculturii către Ministerul Transporturilor şi a menţionat că face eforturi să găsescă bani pentru agricultori.

"Am auzit zvonuri că m-aş ocupa să iau unele sume care s-ar cuveni Ministerului Agriculturii ca să le transfer la Ministerul Transporturilor şi să plătesc pe acolo.După cum vedeţi m-am ocupat să iau un împrumut de 1,8 miliarde lei din Trezorerie, am încercat să iau mai de mult un împrumut tot de la Trezorerie pentru Ministerul Transporturilor de 200 milioane lei şi nu am reuşit", a spus Berceanu.

Astfel, Berceanu a adăugat că nu crede că cineva poate să îl acuze că nu face eforturi pentru a ajuta producătorii agricoli.

"Nu cred că în realitate poate să spună cineva că nu încerc, cel puţin la partea financiară, atâta vreme cât sunt însărcinat să gestionez şi aceste lucruri, să mă ocup de sprijinirea prin toate formele posibile a producătorilor agricoli", a mai spus ministrul interimar al Agriculturii.