MENIU

Becali vinde iar Steaua: "Sunt stelist înfocat pentru că sunt banii mei acolo, nu din alt motiv"

Foto: Realitatea.net

Patronul din Ghencea solicită însă 30-40 de milioane de euro, "preţ negociabil", pentru cel mai titrat club de fotbal din România.


Huiduit de suporteri după ce l-a demis pe Bergodi, finanţatorul Gigi Becali scoate din nou la licitaţie Steaua.

"Nu sunt stelist pe viaţă. Nu am fost nici un stelist şi nici fanul vreunei echipei. Sunt stelist înfocat pentru că sunt banii mei acolo, nu din alt motiv. Poate să spună cineva că a făcut mai mult ca mine în fotbal în ultimii 20 de ani? Să nu vorbim de perioada dinainte de '89, atunci nu puteam să am eu club.Uite, ca să termin odată, vând Steaua. După meci fac conferinţă de presă şi o vând. Nu mai pot", a spus Becali, la sport.ro.

Gigi Becali  a evaluat clubul la 40 de milioane de euro, dar patronul din Ghencea l-ar da şi cu 30-35 de milioane, "preţul e negociabil".

El a ameninţat suporterii că va cumpăra altă echipă "să vedeţi voi cine este Becali în fotbal. Eu nu sunt stelist, eu sunt doar român". Acesta arăta că va cumpăra un club mare din Liga 1, nu unul mic, precum Unirea şi va lua campionatul. "Veţi vedea cea mai mare bombă din fotbal!".

Reacţia latifundiarului vine după ce acesta a fost sâmbătă după-amiază la stadion, acolo unde a fost contestat de un grup de aproximativ 40 de suporteri care urmăreau meciul de rugby dintre Steaua şi Dinamo: "Eu nu le spun suporteri, sunt derbedei, vagabonzi, drogaţi, alcoolici, vor să-şi dea importanţă. I-am întrebat unde sunt roşiile, au fugit toţi când m-au văzut. Ce caută în curtea mea? Trebuie să fie arestaţi, nu e domeniu public acolo. Eu plătesc chirie acolo, nu vreau să mă deranjeze nimeni cât timp eu plătesc. Găinarii ăştia să arunce cu roşii în mine? Eram curios să văd ce au de spus".

Becali a mai dezvăluit că s-a gândit la Piţurcă ca antrenor, dar i-au spus apropiaţii săi că nu va veni, dar a luat în calcul şi varianta Lăcătuş, atunci când l-a dat afară pe Cristiano Bergodi.

 

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali bombă Ghencea suporteri finanţator