MENIU

Becali susţine că mai pot fi aranjate meciuri în Liga I, "dar nu mai ai cu cine"

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni că în Liga I s-ar mai putea aranja unele meciuri, pentru că bani exsită, însă nicio echipă nu mai este de acord să facă "blaturi" pentru că are propriile interese.

"Două sau trei blaturi poţi să mai faci, nu ar fi problemă, dar cu cine? Păi nu poţi să faci cu Otopeni, nu poţi cu Buzău, cu ale care se bat la cupele europene nici atât, ce să mai faci? Blaturile le-ai face, dar indiferent ce ai face şi câţi bani ai da, nu mai ai ce să rezolvi. Ai putea să vorbeşti cu doi sau trei jucători, dar nici ei nu mai fac pentru că sunt profesionişti. În plus, poţi să pierzi, că doi sau trei fotbalişti sunt prea puţini", a declarat Gigi Becali, care a adăugat că încă nu se bucură de rezultatele celor de la Dinamo, deoarece mai aşteaptă până când Steaua va avea un punct peste roş-albi.

Pe de altă parte, Becali a declarat că în cazul în care Steaua nu va mai fi implicată în lupta pentru titlu şi-ar dori să câştige campionatul orice echipă în afară de CFR Cluj. " Eu aş vrea să câştige campionatul Steaua, dar dacă este să fie altcineva în luptă pentru titlu să câştige oricine în afară de CFR Cluj. Oricine să ia dar nu ei, pentru că Paszkany mi-a făcut numai rău. Tot ce mi se întâmplă numai din cauza lui este. Şi cu DNA la fel, pentru că Ţuluş şi Morar sunt sclavii lui Pazkany, Din ăştia cu 'săru'mâna şefu', iar lui Ţuluş dacă îi mai dă şi două pahare de whisky, face tot ce vrea el", a conchis Becali.

După 20 de etape, Steaua e pe locul 6 în Liga I, cu 33 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul Dinamo. Campioana CFR Cluj ocupă poziţia a patra, cu 36 de puncte.
Mai multe articole despre:
Liga I Gigi Becali blaturi meciuri aranjate