MENIU

Becali: "Nu am îngropat Steaua, ci am adus glorie fotbalului românesc!"

Foto: NewsIn

Deşi Steaua nu a câştigat niciun trofeu în acest an, şi e pe locul 7 cu două etape înainte de final, cu şanse mici la Europa League, Becali nu e îngrijorat. Finanţatorul Stelei e sigur că roş-albaştrii îşi vor reveni şi anunţă că fuziunea cu Unirea Urziceni e de actualitate. Dacă FIFA şi UEFA îşi vor da acordul, la fel ca şi patronul Bucşaru de la Urziceni, Steaua va aduce din nou nume mari în România, anunţă Becali.

"Steaua va reveni între echipele mari, dar nu între cele pe care le-am văzut aseară la Roma. Sunt şanse mari să mai stau cu oameni ca Ramon Calderon în lojă. Trebuie neaparat să ştie lumea că Becali nu a îngropat Steaua. Datorită lui Becali românii au văzut pe Chelsea şi pe AS Roma şi pe Calderon şi pe Lyon. Nu CFR a adus pe Chelsea la Cluj, ci Becali şi o parte Copos. Si anul asta tot Becali cu Steaua vor aduce echipe mari şi la anul la fel, cu şase echipe şi una în Liga Campionilor. O să repet mereu asta. Nu am îngropat Steaua, ci am adus glorie fotbalului romanesc, am ajutat echipele româneşti să aducă oaspeţi echipe ca Arsenal, Chelsea, Lyon", a spus Becali la Sport Total FM.

Finala Ligii Campionilor dintre FC Barcelona şi Manchester United l-a impresionat pe Becali. Latifundiarul vrea să facă din Steaua o echipă asemăntoare cu cea catalană, care a avut în finala de la Roma 7 jucători din propria pepinieră.

"Trebuie să jucăm cu jucătorii tineri, şi eu asta intenţionez acum, să creez un program milităresc. Asta o să fac la Steaua cu jucătorii tineri. Cine rezistă, bine, cine nu, nu mai stă la Steaua! Barcelona a avut şapte jucători din pepiniera proprie. De ce să nu aibă şi Steaua la fel? Sunt optimist, ştiu că am tineri în curte. Planul e început de doi ani, de aia am investit în academia de fotbal. Noului antrenor o sa îi spun să facă în aşa fel încât să impună jucătorii tineri. Nici eu nu ştiu ce antrenor o să vină din vară", a mai spus Becali, pentru sursa citată.
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali