MENIU

Becali: Nu am avut emoţii, ştiam că Ceahlăul nu va rezista în faţa noastră

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, duminică, după succesul cu Ceahlăul, scor 2-0, că jocul echipei nu l-a impresionat, dar a fost convins că elevii lui Bergodi se vor impune datorită plusului de valoare.

"Nu mi-a convenit că în prima repriză nu prea am avut ocazii să dăm gol, dar nu am evut emoţii, ştiam că Ceahlăul nu va rezista în faţa noastră. Bergodi a vrut să odihnească mai mulţi titulari, dar şi-a dat seama că a fost mai greu, apoi a mutat bine cu Kapetanos. Era logic că vom da gol, nu rezistau băieţii ăştia tineri în faţa noastră. Au obosit până la urm să facă presing în terenul nostru. A fost 2-0 cu noroc, dar 2-0 e 2-0 şi n-ai ce să comentezi", a spus Becali.

Conducătorul grupării din Ghencea s-a declarat mulţumit şi de prestaţia arbitrului Ovidiu Haţegan. "A făcut exact ceea ce am cerut eu, cum nu se atinge mingea, să dea fault S-a deşteptat şi el, aşa se arbitrează", a mai afirmat acesta.

Preşedintele de onoare al nemţenilor, Gheorghe Ştefan, a părăsit arena imediat după ce Steaua a reuşit primul gol prin Kapetanos şi a refuzat să ofere vreo declaraţie.

Steaua s-a impus, duminică, în deplasare, scor 2-0, în faţa nou promovatei Ceahlăul, în prima etapă a Ligii I, şi a ajuns la al patrulea succes din tot atâtea posibile în acest sezon, după cele obţinute în Liga Europa.