MENIU

Becali, noul antrenor al Stelei: "Eu fac echipa, eu fac tot, trebuie să ajung cu echipa în Europa League"

Foto: PROSPORT

Gigi Becali e noul antrenor al Stelei! Deşi a anunţat că italianul Pedrazzini va fi interimar, după demisia lui Lăcătuş, Becali vrea să se implice activ la echipă în ultimele trei etape, pentru ca roş-albaştrii să se califice în Europa League, fosta Cupă UEFA. Becali a anunţat şi numele candidaţilor la postul de antrenor al Stelei, din vară.

"Pedrazzini va mai rămâne la echipă ultimele trei etape. De mâine (luni, n.r.) voi fi prezent la fiecare antrenament al Stelei. Acum trebuie să mă gândesc la echipă pentru meciul cu Timişoara. Eu fac echipa, eu fac tot, doar nu o sa-l las pe Pedrazzini. Trebuie să ajung cu echipa în Europa League", a spus, duminică, Becali, la Sport.ro. 

Finanţatorul-antrenor s-a ţinut de cuvânt şi a fost prezent luni dimineaţă la arena din Ghencea, pe unde a trecut şi Marius Lăcătuş, tehnicianul dorind să-şi "La Revedere" de la foştii elevi. 

"Am venit să vorbesc cu băieţii şi să-i anunţ că noul obiectiv al echipei este clasarea pe locul 5 la finalul sezonului! De acum încolo va fi o disciplină de fier la Steaua! Voi participa la toate antrenamentele echipei de acum încolo! Pe lista mea sunt 4 antrenori: Petrescu, Bergodi, Zenga şi Panduru, dar nu am discutat cu niciunul din ei până acum!", a declarat Becali, care a mai spus că începând de luni nu a mai permite accesul presei la antrenamente.

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a renunţat duminică la funcţia sa, în urma rezultatelor slabe din ultimele etape din cauza cărora echipa a ajuns pe locul 7 în clasament.

În ultimele trei etape, Steaua va întâlni FC Timişoara, Universitatea Craiova şi Unirea Urziceni.