MENIU

Becali: "Ne-am înţeles cu Timişoara pentru transferul lui Szekely"

Foto: Realitatea.net

Finanţatorul Stelei susţine că echipa din Banat va plăti 800.000 de euro pentru achiziţionarea mijlocaşului din Ghencea.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, vineri, că a ajuns la un acord cu FC Timişoara pentru transferul mijlocaşului Janos Szekely, în schimbul a 800.000 de euro, şi rămâne ca formaţia de pe Bega să se înţeleagă cu jucătorul.

"Ne-am înţeles cu Timişoara pentru transferul lui Szekely, rămâne ca şi jucătorul să se pună de acord cu clubul. El are un salariu foarte mare, e greu de suportat, ar ajunge ca în sezonul viitor să câştige 200.000 de euro pe sezon şi nu e normal ca el să ia bani mai mulţi decât Stancu, Tănase sau Andrei Ionescu. Dacă nu îl dau acum cu 800.000 de euro la Timişoara, nu cred că pot să mai iau bani pe Szekely altădată", a spus Becali, la Sport.ro.

Latifundiarul a menţionat că a vorbit cu antrenorul Cristiano Bergodi şi i-a transmis că îl va vinde pe Szekely, întrucât are nevoie de bani, şi nu este îngrijorat că flancul drept va rămâne descoperit, întrucât "îl avem pe Bănel Nicoliţă, care e cel mai bun jucător din România".

Janos Szekely a fost achiziţionat de Steaua de la Oţelul Galaţi în vara anului 2008, în schimbul a 1,5 milioane de euro. El a fost criticat în repetate rânduri de Becali pentru evoluţiile sale.