MENIU

Becali: Le dăm dinamoviştilor 700 de bilete. Dacă vor, bine, dacă nu, la revedere!

Foto: NewsIn

Finanţatorul FC Steaua a declarat, joi, că este de acord să ofere clubului Dinamo 700 de bilete la derby-ul de vineri, din etapa a 30-a a Ligii I, subliniind că nu doreşte ca pe stadion să fie prea mulţi fani dinamovişti.

"Eu credeam că nu vor ai noştri să vină suporteri de la Dinamo, dar am înţeles că sunt de acord să vină. Eu n-am nimic împotrivă, dacă ei vor. 700 de bilete le dăm, să nu fie prea puternici", a spus Becali, într-o intervenţie telefonică la GSP TV.

În momentul în care Gigi Becali a intervenit telefonic, pe o altă linie se afla în direct preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea. Când acesta din urmă i-a amintit lui Becali de protocolul de reciprocitate existent între cele două cluburi, finanţatorul FC Steaua a schimbat tonul discursului, până atunci unul calm.

"Aveţi cei mai huligani suporteri! După ce aţi spart capul unui jucător mai vreţi şi protocol? Când o să aveţi galerie şi oameni de calitate, atunci discutăm de protocol şi de respectarea cuvântului. 700 de bilete le dăm! Dacă vor, bine, dacă nu, la revedere!", a încheiat Becali.

În replică, Nicolae Badea a avertizat că decizia FC Steaua de a nu permite suporterilor dinamovişti accesul pe stadion la derby-ul de vineri poate face ca incidente precum cel de marţi, când autocarul "roş-albaştrilor" a fost atacat cu pietre, una dintre ele lovindu-l la cap pe Pawel Golanski, să se înmulţească.

"Incidentul care a avut loc trebuie pedepsit conform legii. Nu cred că reacţiile noatre trebuie să fie declanşate pe fondul acestui incident. Autorul poate fi sancţionat şi nu trebuie să fie multiplicat prin măsurile pe care le vom dispune ulterior", a punctat Badea.

Derby-ul Steaua - Dinamo, din etapa a 30-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21.00.