MENIU

Becali îşi interzice abonaţii, Middlesbrough le dă banii înapoi

<descriere>

Fosta adversară a Stelei din semifinalele Cupei UEFA a găsit o modalitate inedită pentru a-şi promova vânzările de abonamente. Dacă Becali îi interzice pe abonaţi, oficialii clubului englez le oferă acestora o şansă de a-şi primi banii înapoi.

Gordon Strachan, noul antrenor al lui Middlesbrough, l-ar putea costa destul de mult pe Steve Gibson, preşedintele echipei, după ce clubul a anunţat o campaniei inedită de abonamente.

Toţi suporterii care se vor abona pentru partea a doua a sezonului, până la data de 12 decembrie, vor primi banii înapoi, cu o condiţie însă. Middlesbrough, grupare aflată acum în liga a doua engleză, să câştige primele 4 meciuri consecutive de după Crăciun. Practic, suporterii lui Boro care se vor abona până la data limită a ofertei vor aştepta cu sufletul la gură partidele cu Scunthorpe United, Barnsley, Swansea şi Sheffield United.

\"Niciun club nu a mai încercat aşa ceva niciodată. E o ţintă bună. Dacă câştigăm 12 puncte, fanii vor vede 12 meciuri gratis!\", a spus un purtător de cuvânt al lui Middlesbrough.

Suporterii mai cinici ai lui Boro ar putea spune însă că clubul nu trebuie să-şi facă mari probleme că ar avea ceva de plătit, mai ales că echipa nu a mai învins pe nimeni de la plecarea fostului antrenor Gareth Southgate.

Middlesbrough e pe locul 10 în Championship, cu 26 de puncte după 18 etape.

La Steaua, lucurile stau altfel decât la echipa care i-a răpit în 2006 şansa unei finale de cupă UEFA. Potrivit site-ului FCSTEAUA.RO, dintre cei aproape 3.800 de fani cărora clubul din Ghencea le-a interzis în ultima perioadă accesul pe stadion, marea majoritate sunt abonaţi. În vară, ei au plătit între 70 şi 300 de lei pentru a avea acces la toate jocurile de \"acasă\" ale roş-albaştrilor. Oficialii clubului din Ghencea au anunţat că le vor returna banii pe abonamente, dar că persoanele \"interzise\" nu vor mai avea acces pe viitor pe arena Steaua.

Mai multe articole despre:
Steaua Becali oferta abonaţi