MENIU

Becali: Dayro a fost învăţat de cineva să facă figuri, dar nu va pleca niciodată liber de contract

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că atitudinea neprofesionistă a lui Dayro Moreno din timpul antrenamentului de miercuri are drept cauză influenţa negativă pe care impresarul acestuia o exercită asupra sa.

"L-a învăţat cineva, probabil impresarul său, să facă figuri la antrenamente, pentru ca noi să-l lăsăm să plece liber de contract. Asta nu se va întâmpla niciodată. Cine îl învaţă aşa îl învaţă de rău, pentru că el mai are trei ani de contract cu noi. Aş vrea să-l vând pe un milion de euro, dar n-am nicio ofertă pentru el", a spus, la Sport.ro, Gigi Becali despre jucătorul care a fost exclus din lot şi nu a participat la antrenamentul de joi, după ce miercuri a fost dat afară de la şedinţa de pregătire, din cauză că nu a respectat cerinţele tehnicianului interimar al Stelei, Massimo Pedrazzini.

Patronul roş-albaştrilor a comentat propunerea făcută de Steaua în cadrul CEx al FRF: "Am propus asta pentru că e o perioadă de criză. Am fi vrut să se anuleze unilateral contractele de joc, fără ca jucătorul să aibă pretenţii financiare". Clubul Steaua a propus, luni, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF ca formaţiile din Liga I să poată rezilia unilateral contractele jucătorilor, dar membrii forului au respins această idee în unanimitate.

De asemenea, Becali a ţinut să reamintească faptul că, în viitor, are de gând să implemeteze la Steaua un nou sistem de plată a fotbaliştilor, care ar urma să aibă salarii de maximum 100.000 de euro: "Am spus că asta voi face şi o voi face. Cine vrea să joace la Steaua să accepte sub 100.000 de euro".

Întrebat dacă îl va impresiona mitingul pe care suporterii stelişti vor să-l facă sâmbătă pentru a-l convinge pe acesta să plece de la Steaua, Becali a răspuns: "Nu mă impresionează mitingul, e o acţiune politică a lui Vanghelie. Nu e mitingul lor, Vanghelie a plătit acest miting".

Becali a mai spus că nu are nicio ofertă de la Şerif Tiraspol pentru atacantul bolivian Pedriel, dar dacă vreun jucător este solicitat de altă formaţie şi
vrea să plece, o poate face fără nicio problemă.
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Dayro Moreno