MENIU

Becali: Cazul Valiza e un circ, iar eu nu am timp să mă duc la DNA pentru circ

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat miercuri că nu s-a prezentat la procesul în care este judecat pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, pentru că nu a avut timp, şi consideră acţiunea procurorilor de la DNA "un adevărat circ".

"Nu am timp să mă duc la toate prostiile, pentru că astea sunt făcute doar aşa ca să mă pună pe mine pe drumuri. De ce să mă duc la proces degeaba? Nu am timp să mă duc acolo pentru circ, iar cazul Valiza asta e, un circ. S-a amânat tot pentru februarie, dar nu poate fi decât un rezultat, e simplu. Premierea e premiere, iar mita e mită, nu poţi să spui altceva. Dacă ar fi altfel, atunci şi ăia care ar da mită ar zice că premiază şi nu s-ar mai duce nimeni la puşcărie", a declarat Gigi Becali.

Curtea de Apel Cluj a amânat, miercuri, pentru data de 18 februarie, la cererea inculpaţilor, judecarea Dosarului Valiza, în care patronul clubului Steaua, Gigi Becali, este judecat pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În sala au fost prezenţi doar inculpaţii Raul Volcinschi şi Radu Marino, care au avut avocaţi aleşi, restul inculpaţilor anunţând instanţa, prin fax, că solicită amânarea cauzei pentru angajare de apărător.

Mai multe articole despre:
DNA Gigi Becali U Cluj Cazul Valiza