MENIU

Bătaie în şcoală: Un elev de 13 ani din Arad a ajuns la spital cu traumatisme

Foto: Realitatea TV
Părinţii sunt nemulţumiţi de modul în care profesorii au gestionat incidentul

O joacă între doi elevi a degenerat într-o bătaie în toată regula la şcoala Aron Cotruş din Arad. Unul dintre copii a ajuns la spital cu traumatisme, dar abia după o oră de la incident, pentru că profesara nu l-a crezut că se simte rău. Părinţii copilului au cerut conducerii şcolii să ia măsuri.

Cei doi elevi care s-au bătut au 13 ani. Într-una din pauze s-au luat la harţă cu riglele, numai că joaca a degenerat în bătaie. Elevii au intrat apoi la ora de română. Băiatul lovit s-a plâns că are dureri, dar profesoara a crezut că vrea să scape de ore şi nu a luat nicio măsură. Profesorul de la crusul următor a chemat ambulanţa.

Părinţii băiatului sunt nemulţumiţi de modul în care au reacţionat dascălii. "L-au ţinut o oră în clasă bolnav şi nu l-a crezut că are dureri. Eu înţeleg că se mai duelează şi se mai ating şi se mai joacă, dar chiar aşa să-ţi nenorocească copilul?", spune mama băiatului.

Conducerea şcolii a început o anchetă, pentru a analiza atît atitudiunea profesoarei, cât şi comportamentul elevilor. Directorul şcolii spune că profesoara care l-a ţinut la oră pe copilul agresat are circumstanţe atenuante, deoarece elevul a mai avut abateri disciplinare. 

Mai multe articole despre:
şcoală elevi Arad bătaie