MENIU

Băsescu: Vanghelie îl influenţează pe Geoană şi îl face să fie agresiv

Foto: RTV

Geoană ar trebui să aibă bun simţ! Dacă rămânea în opoziţie nu mai era liderul PSD. Preşedintele a făcut luni seară declaraţii dure la adresa şefului social -democraţilor. Totul după ce Mircea Geoană a ironizat faptul că Băsescu a numit un eventual împrumut la FMI drept o centură de siguranţă, spunând că aceasta ar putea să se transforme într-o centură de castitate.

"Mircea Geoană o să rămână virgin dacă îşi pune centura de castiate. Dacă tot nu îl poţi găsi la telefon că e ocupat cu tineretul şi cu Vanghele, nu o să îl caut să îi raportez...că deocamdaă sunt cel care l-a ajutat să supravieţuiască. Dacă rămânea în opoziţie nu mai era preşedinte PSD", a declarat Traian Băsescu.

Nici fostul prim-ministru, Călin Popescu Tăriceanu nu a scăpat de ironiile şefului statului.

"Domnule avem o problemă cu Tăriceanu. A terminat mandatul şi nu a înţeles nimic din mecanismele economice. El crede că economia e ca şi cum ai cumpăra blugi sau Citroen din Franţa. Le vinzi aici, mai pui ceva, te numeşti dealer, îţi pui papion, eşti băiat elegant şi cu asta ai terminat bâlciul", a adăugat preşedintele.