MENIU

Băsescu: Mi se pare corect că s-a aprobat decizia de renumărare a voturilor anulate

Traian Băsescu: Decizia CCR este corectă
Băsescu: Mi se pare corect că s-a aprobat decizia de renumărare a voturilor anulate

Mi se pare corect că s-a dat curs solicitării PSD de a se număra voturile anulate, a declarat preşedintele Traian Băsescu la Bruxelles.

\"Nu este nimic anormal, este în lege şi este contituţional\", aşa a comentat Traian Băsescu decizia Curţii Constituţionale de renumărare a voturilor nule de la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

\"Nu ştiu raţiunea care a stat la baza deciziei CCR, dar pe mine mă interesează fondul. Face parte din dreptul oricărui candidat şi oricărui partid să solicite. Dacă la Curte s-a aprobat acest lucru, înseamnă că cei care au reclamat acest lucru au adus nişte argumente solide, care să reclame refacerea numărătorii voturilor anulate\", a declarat Traian Băsescu la Bruxelles.

\"Este normal şi democratic. Şi mi se pare corect că s-a dat curs solicitării PSD de a se număra voturile anulate, înţeleg. Nu e nimic anormal. Este în lege şi este constituţional\", a adăugat Băsescu.

Întrebat de ziarişti dacă are emoţii pentru renumărtarea voturilor, Traian Băsescu a răspuns râzând \"în general sunt un om calm\".

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu voturi CCR renumărare voturi nule