MENIU

Băsescu: Era extraordinar să nu îl desemnez pe Boc premier, pentru imaginea mea

Băsescu: Boc este un om de echipă

Traian Băsescu este convins că noul Executiv va primi votul de învestitură, chiar dacă nu toţi parlamentarii sunt mulţumiţi de miniştrii propuşi.

\"Pentru mine, pe imagine, era extraordinar să nu îl desemnez pe premierul Boc. Ar fi fost o pierdere uriaşă pentru că este un om foarte cinstit, este dedicat serviciului public omul ăsta. Deja a dobândit o experienţă în cele 9-10 luni de guvernare pe care nu o au foarte mulţi, este un om de echipă. Mie asta mi-a lipsit în primul mandat: un premier cu care să fac un parteneriat\", a spus Băsescu în cadrul emisunii Naşul de la B1TV.

Băsescu a mai subliniat că este esenţial pentru un preşedinte să aibă un partener în premier pentru că aşa e construită Constituţia. Traian Băsescu este convins că noul Executiv va primi votul de învestitură.

\"Sunt convins că o să avem guvern mâine (n.r. - miercuri) pentru că s-a văzut şi azi din reacţia pe care parlamentarii au avut-o la comisii. Chiar dacă le place sau nu le place guvernul, formula de guvern propusă de domnul Boc, toţi înţeleg că este mai bine să ai un guvern decât să nu îl ai\", a mai spus Băsescu.

Mai multe articole despre:
guvern Traian Băsescu preşedinte ministru