MENIU

Băsescu: Chirieac a avut comportamentul unui peşte care îi duce lui Stănescu victima pentru şantajat

Foto: wordpress.com

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seara, făcând referire la înregistrările apărute în presă ale unor discuţii între Bogdan Chirieac, Sorin Roşca Stănescu şi şeful Agenţiei de Intergritate, că aceasta este "liga sistemului ticăloşit" şi că românii "au şansa uriaşă" să o vadă "la suprafaţă".

Preşedintele Traian Băsescu a comentat, în cadrul unei emisiuni la B1TV, stenograma înregistrării audio a discuţiei dintre jurnaliştii Sorin Roşca Stănescu şi Bogdan Chirieac şi preşedintele ANI, Cătălin Macovei, apărută în presă.

"Am citit şi eu stenograma. Este exact tipul de dialog din filmul Naşul", a spus Băsescu. Întrebat dacă aşa a discutat Roşca Stănescu cu el când a declarat public că l-ar fi şantajat, Traian Băsescu a spus: "Mult mai brutal. Atunci am înţeles că e un mafiot 100%".

Traian Băsescu a spus că îşi menţine declaraţia că Bogdan Chirieac face parte din "presa ticăloşită". "Da, este. Nu v-a probat această stenogramă?", a spus Băsescu.

"Eu am observat că încerca să-l apere Macovei, dacă am înţeles bine stenograma. Ăsta a avut comportamentul unui peşte, a unui peşte care îi duce domnului Roşca Stănescu victima pentru şantajat. Ăsta este Chirieac", a spus Băsescu.

Traian Băsescu a mai spus că acest mod de a face presă nu este singular. "E o organizaţie, n-aţi văzut că şi Roşca Stănescu nu spune "eu". "Noi"... E liga din sistemul ticăloşit de care vorbeam în 2004 şi acum aveţi şansa uriaşă, toţi, români şi ziarişti, s-o vedeţi la suprafaţă. Uitaţi-o cât este de disperată. Au ajuns să utilizeze mijloacele mass-media pe care le au la dispoziţie pentru intoxicări. Acest domn, Roşca STănescu, este o părticică, o picăturică din gurile de foc, de atac pe tot ce înseamnă ce nu le convine lor", a încheiat Băsescu.