MENIU

Baschet: Antrenorul Mladen Jojic va pregăti echipa CSU Sibiu

Foto: sport365.ro

Fostul antrenor al echipelor CSU Asesoft Ploieşti şi Gaz Metan Mediaş, Mladen Jojic, va prelua banca tehnică a grupării CSU Atlassib Sibiu, cel mai târziu la finele acestui sezon, a declarat, marţi, pentru NewsIn, preşedintele secţiei de baschet a CSU, Cristian Bicher.

Mladen Jojic a sosit luni după-amiaza la Sibiu şi a negociat cu conducerea preluarea echipei. Cristian Bicher a declarat că actualul antrenor, germanul Peter Schomers, a primit ultimatum din partea conducerii să câştige ultimele trei jocuri din sezonul regulat, cu Energia Rovinari, CS Otopeni şi Dinamo Bucureşti, altfel va fi înlocuit.

"În cazul în care echipa câştigă cel trei jocuri, atunci Schomers va rămâne şi în play-off, dacă nu, el va fi înlocuit. Am discutat cu Mladen Jojic, iar el este de acord să vină la Sibiu, cel mai târziu la finalul actualului sezon", a spus Bicher.

Mladen Jojic se află în acest moment la Sibiu, unde va rămâne încă două săptămâni, urmând să asiste la jocul de miercuri, cu Energia Rovinari.

Actualului antrenor i s-a cerut demisia după înfrângerea suferită de CSU Atlassib Sibiu în deplasare la Târgu-Mureş (71-84). Cristian Bicher l-a acuzat pe Schomers că a pierdut din mână vestiarul, fiind contestat de majoritatea jucătorilor, şi că a avut o colaborare proastă cu conducerea clubului. "Din păcate, antrenorul Peter Schomers nu mai este cel din sezonul trecut. Echipa este nepregătită, iar jucătorii nu-l mai ascultă. În aceste condiţii, este dificil ca el să mai rămână. Noi i-am dat însă credit pentru aceste ultime jocuri, pentru că el a spus că poate redresa echipa. Dacă nu reuşeşte, trebuie să ne despărţim", a adăugat Bicher.

De partea cealaltă, Peter Schomers a declarat că dacă şefii CSU Sibiu doresc să-l dea afară, atunci trebuie să-i achite integral toate drepturile financiare prevăzute în contract, altfel nu va părăsi banca tehnică a echipei.
Mai multe articole despre:
Baschet CSU Sibiu