MENIU

Barack Obama testează fuselajul elicopterului cu capul

Foto: AP

Funcţia de preşedinte al Statelor Unite nu te salvează de momentele penibile, după cum o lume înteagă a avut ocazia să înveţe de la preşedintele Bush. Dar toţi oamenii aşteptau cu sufletul la gură un preşedinte al Americii mai puţin "împiedicat". Se pare că Obama nu va fi acel preşedinte.

Primul preşedinte de culoare al Statelor Unite ale Americii a reuşit deja să se facă de râs de două ori, dar dacă trendul va continua, Obama ar putea să nu-şi mai termine mandatul întreg. Recent, preşedintele proaspăt ales a uitat că la cei 183 de centimetri ai săi ar putea să nu intre pe orice uşă. În timp ce le făcea cu mâna cetăţenilor americani, în timp ce urca la bordul elicopterului prezidenţial, Obama a dat cu capul de fuselaj.

Cu toate că a mai călătorit cu elicopterul prezidenţial, Obama a fost distras de mulţimea adunată şi s-a ales cu un cucui de toată frumuseţea. Înainte de a face o mică demonstraţie a puterii craniului său, Obama a mai intrat pe o ferestră în Casa Albă.

Tânărul preşedinte încerca să intre în Biroul Oval, dar nu a văzut impresionanta uşă care se afla la o întindere de mână de el. Pentru a nu rămâne pe afară, Barack Obama a intrat pe fereastra din faţa lui. Poate că George Bush a afectat întreaga Casă Albă cu spiritul său neîndemânatic. Pe lângă numeroasele gafe lingvistice, Bush a mai rămas cunoscut pentru încercarea lui de a ieşi dintr-o conferinţă de presă de la Beijing printr-o uşă încuiată.

Mai multe articole despre:
elicopter Casa Albă zbor cap Barack Obama