MENIU

Balint: "Nu suntem Manchester sau Liverpool să atacăm tot timpul"

Foto: www.onlinesport.ro

Antrenorul lui FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, sâmbătă, după meciul cu Gloria Buzău, că nemulţumirea suporterilor faţă de jocul defensiv al echipei este normală, dar a atras atenţia că elevii săi nu au valoarea celor de la Liverpool sau Manchester ca să atace încontinuu.

"E normal ce fac suporterii, dar noi nu suntem nici Manchester, nici Liverpool să avem numai atacuri. Şi eu aş vrea să jucăm aşa cum cântă suporterii în galerie, din primul până în ultimul minut", a spus Balint, după ce a fost întrebat ce părere are despre scandările suporterilor împotriva lui.

În ceea ce priveşte meciul cu Gloria Buzău, Balint a afirmat: "E un rezultat bun, care ne-a redat încrederea pentru partidele viitoare, chiar dacă jocul a suferit din cauza căldurii. Am încheiat un ciclu şi începem altul odată cu partidele viitoare. Până acum nu am întâlnit adversari pentru obiectivele noastre, dar de acum încep meciurile grele".

Tehnicianul a precizat că Stelian Stancu, accidentat la încălzirea dinaintea meciului, are ruptură musculară şi va lipsi cel puţin 3 săptămâni.

Antrenorul Gloriei Buzău, Ion Balaur, a declarat că şi-ar fi dorit o victorie pentru a evita eventualele speculaţii: "Am început de la 0-1, iar după 0-2 totul era gata. La 1-2 am crezut în egalare, am dominat 20 de minute în repriza a doua şi după aceea Bucur ne-a dat lovitura. Aş fi vrut să câştigăm, ca să evităm speculaţii. E foarte greu să baţi la Timişoara, având în vedere diferenţa de valoare".

FC Timişoara a învins, sâmbătă, pe teren propriu, Gloria Buzău, scor 4-1, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I. Doar 2 dintre cei 14 jucători împrumutaţi în această iarnă de FC Timişoara la Gloria Buzău au început ca titulari, Siminic şi Poparadu, 3 fiind rezerve, Mera, Pătraş şi Popovici, iar ceilalţi 9 au fost lăsaţi în afara lotului pentru a evita eventualele suspiciuni.