MENIU

Balint: "Avem noroc că între buturi la noi este un înger păzitor"

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, sâmbătă, că victoria în faţa Universităţii Craiova este meritată, chiar dacă bănăţenii au avut noroc la penalty-ul apărat de portarul Costel Pantilimon, pe care îl consideră 'îngerul păzitor' al echipei.

"Am făcut o greşeală la finalul primei reprize şi era să ne coste, dar avem noroc că între buturi la noi este un înger păzitor. Am făcut mult efort, ne-am dorit victoria şi cred că am meritat-o pentru că am jucat mai bine. Ce contează şi mai mult e că publicul pleacă mulţumit acasă. Stadionul a fost plin şi felicit suporterii, pentru că nu am mai văzut aşa ceva. Trebuie să rămânem la fel de concentraţi, să rămânem cât mai mult pe primul loc", a spus Balint.

De partea cealaltă, tehnicianul craiovenilor, Nicolo Napoli, a spus că jocul a fost echilibrat şi se putea termina cu victoria oricăreia dintre echipe, însă timişorenii au avut mai mult noroc: "Puteam câştiga şi noi, şi ei. Am avut ghinion la acel penalty, dacă am fi marcat, meciul ar fi fost altul. Sunt nemulţumit de faptul că am dominat, dar mai multe ocazii a avut FC Timişoara. În partea secundă, am pus presiune, ei au jucat pe contraatac, iar când am avut ocazii, i-a salvat portarul".

Echipa antrenată de Gabi Balint, FC Timişoara, a trecut, sâmbătă, pe teren propriu, de Universitatea Craiova, scor 1-0, rezultat în urma căruia gruparea de pe Bega a urcat provizoriu pe primul loc în clasamentul Ligii I.