MENIU

Balint: Am presimţit că Parks va înscrie. Acum aşteptăm meciul de la Urziceni

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat că înaintea partidei cu Steaua a avut presentimentul cu Winston Parks va fi jucătorul decisiv pentru bănăţeni. Extrem de bucuros după victoria din meciul cu "roş-albaştrii" (1-0), tehnicianul bănăţenilor speră ca rezultatul meciului Unirea Urziceni - Dinamo să fie favorabil celor de la FC Timişoara.

"A fost foarte greu, în prima repriză am jucat avansat, destul de bine. Le-am spus băieţilor să nu se retragă, dar a fost o oarecare teamă şi nu am mai reuşit să ţinem de minge. În repriza secundă au venit peste noi, dar bine că apărarea a rezistat. A fost o victorie extrem de muncită, jucătorii au depus efort maxim. Acum aşteptăm cu interes meciul de la Urziceni, poate revenim în lupta pentru titlu. I-am spus lui Parks înaintea meciului că presimt că o să înscrie şi a făcut-o", a punctat Balint, care a dedicat succesul suporterilor bănăţeni, pe care i-a felicitat pentru modul în care au susţinut echipa.

Căpitanul Timişoarei, Dan Alexa, speră ca Dinamo să se încurce la Urziceni, pentru ca echipa sa să aibă mai multe şanse la titlu. Jucătorul revenit pe teren după o lună de indisponibilitate a declarat, la GSP TV, că Steaua a evoluat peste aşteptări. "Nu mai depindem doar de noi, ci şi de punctele de la TAS şi de Dinamo. Sperăm să se încurce la Urziceni", a afirmat Alexa.