MENIU

Bal mascat, concerte live, petreceri cu pretenţii, în noaptea de Revelion, în cluburile din Capitală

Petreceri de Revelion în cluburile din Bucureşti

Indiferent care sunt motivele pentru care noaptea de Revelion vă va prinde în Bucureşti, nu trebuie să treceţi cu vederea ofertele cluburilor, unde organizatorii pun la cale petreceri originale şi pentru toate buzunarele.

În Club A, pe 31 decembrie, petrecerea va începe la 21.00 şi se va termina anul viitor. Intrare costă 15 lei, iar organizatorii au anunţat că nu se fac rezervări la mese.

O petrecere tematică de Revelion se pregăteşte în club Expirat, cu măşti, paiete, culori, prinţi şi prinţese, gentlemani şi contese. Distracţia va începe la ora 20.00, iar supradoza de piese este deja o promisiune. Cei care îşi vor face rezervări la mesă vor plăti 150 de lei, iar cei fără masă vor scoate din buzunar 100 de lei. Bufetul suedez este inclus şi se vor servi diverse aperitive, de la tartine, vegetale fresh şi murate, la prăjituri, alune şi şampanie. Preţurile la bar rămân neschimbate. Băuturile reci, tării la gheaţă, cocktail-uri pline de fructe, shot-uri efervescente vor fi pentru toată lumea.

Tot în buricul târgului, la Universitate, club Control găzduieşte petrecerea de la final de an. Hiturile indie/alternative ale anului vor întreţine atmosfera în noaptea de Revelion. Biletul costă 200 de lei şi cuprinde rezervarea pentru masă, un platou rece, o sticlă de şampanie la patru persoane şi voucher în valoare de 50 de lei cu care puteţi cumpăra băuturi de la bar.

La El Grande Comandante şi El Dictador oferta de Revelion este de 100 de lei. În aceşti bani este inclusă o sticlă de şampanie la fiecare masă, covrigei, măsline şi pateuri. La El Comandante oferta pentru cei care vor să rezerve o masă este de 150 de lei, iar fără rezervare, intrarea este 50 de lei. Cocktail-ul, şampania, covrigii şi măslinele sunt incluse.

Petrecere cu costume şi în Silver Chruch. Biletul costă 250 de lei sau 350 de lei, în funcţie de zona pentru care faceţi rezervare. 

În Gossip, o masă de opt persoane, costă 400 de euro. În preţ sunt incluse bufetul suedez şi mai multe feluri de băutură. Pentru o masă de 12 persoane, cei interesaţi de ofertă vor scoate din buzunar 600 de euro.

Revelion cu pretenţii în club Bamboo. Biletul costă 150 de lei, iar bufetul suedez este inclus. Şi pentru că petrecerea nu ar fi completă fără puţină muzică, Puya, Antonia, Connect\'R, DJ Project & Giulia şi Deepside DJ\'S vor susţine concerte live.

În club Fabrica, oferta organizatorilor este tentantă, toată băutura va fi mai ieftina cu 50%. Intrarea costă 20 de lei, iar distracţia este garantată.