MENIU

B ESTFEST 2009, în cursa finală pentru Oscarurile festivalurilor!

Foto: www.timeoutsydney.com.au

După prima sesiune de voturi, B’ESTFEST a intrat în runda finală a concursului pentru UK Festival Awards, cele mai prestigioase premii ale industriei de festivaluri din lume, clasându-se printre cele mai bine cotate evenimente de gen din Europa!

Ultima etapă a concursului va dura până pe data 4 noiembrie, câştigătorii finali ai fiecărei categorii urmând a fi anuntaţi pe 19 noiembrie.

În urma numărului de voturi obţinut în prima parte a competiţiei UK Festival Awards, “Oscar-urile” festivalurilor, B’ESTFEST a intrat în cursa finală pentru titlul de “Cel mai bun festival internaţional” (“Best Overseas Festival”)! Alături de B’ESTFEST, pe lista “scurtă” a finaliştilor se mai află nume precum Benicassim (Spania), Oxegen (Irlanda), Sonar (Spania), Coachella (Statele Unite), Exit (Serbia) sau Big Day Out (Australia).

Fanii pot vota cel mai bun festival pe site-ul www.festivalawards.com până pe data de 4 noiembrie, rezultatele finale urmând a fi anunţate oficial în cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc pe 19 noiembrie la Domul O2 din Londra.

Prima etapa a UK Festival Awards s-a desfăşurat până la data de 14 octombrie, în urma voturilor publicului fiind aleşi finaliştii în cursa pentru cele mai râvnite premii ale industiei de profil. Considerate “Oscar-urile” festivalurilor de muzică, prima ediţie a premiilor a avut loc în anul 2004, în spaţiul online. Începând cu 2006 premiile au fost decernate în cadrul unor evenimente live de excepţie care au reunit sub acelaşi acoperiş cei mai importanţi jucăatori de pe piaţa internaţională de live entertainment.
Mai multe articole despre:
festival concurs bestfest