MENIU

Avocatul lui Bergodi: Contractul lui Stoichiţă nu poate fi înregistrat la LPF

Foto: NewsIn

Avocatul lui Cristiano Bergodi, Bogdan Tohăneanu, a declarat pentru REALITATEA.NET că antrenorul italian este încă sub contract cu Steaua şi că din punctul lui de vedere înţelegerea semnată cu Stoichiţă nu poate fi înregistrată la LPF.

"Din punctul meu de vedere zic că nu se poate înregistra contractul lui Stoichiţă la LPF. Mircea Rădulescu vă poate spune ce teoreie dezvoltă, el este cel care înregistrează contractele la LPF. Procedura de la FIFA este destul de lungă, nu putem primi un răspuns de azi pe mâine, noi suntem angajaţi la clubul Steaua. Încă suntem îndreptăţiţi să primim banii de la Steaua până la finalul contractului. Niciodată nu am vrut să facem un show mediatic în acest caz, întotdeauna am vrut să închidem în mod onorabil şi civilizat raporturile cu clubul care nu ne mai doreşte", a declarat Bogdan Tohănesnu.

Tohăneanu a mai spus şi că deocamdată Bergodi nu poate purta discuţii cu niciun alt club din Liga I, deoarece nu şi-a rezolvat situaţia cu Steaua, dar nici regulamentul nu îi permite să mai antreneze altă echipă din primul eşalon.

"Ştiu că există informaţii cum că multe formaţii  din Liga I l-ar dori, Bergodi nu este un antrenor de doi lei, totul este posibil. Chiar dacă ar primi oferte din Liga I nu poate să le onoreze până nu se clarifică două aspecte: să poată să antrene o nouă echipă şi să se rezolve situaţia de la Steaua. Avem o problemă regulamentară chiar dacă îl caută vreun club nu putem face niciun demers până nu se zezolvă probelma. Am înţeles că se pune problema modificării regulamentului astfel încât un antrenor poate pregăti două echipe din Liga I într-un sezon", a mai spus Tohăneanu.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat, luni, că tehnicianul Mihai Stoichiţă a semnat un contract valabil pe un sezon cu formaţia din Ghencea şi a precizat că obiectivul său va fi clasarea pe unul din primele trei locuri în Liga I.