MENIU

Autorul jafului de la benzinăria din comuna Dobra a fost identificat

Foto: financiarul.ro
Un bărbat a fugit cu 15.000 de lei dintr-o benzinărie după ce a ameninţat-o pe casieriţă cu o sabie
Foto: IPJ HUnedoara

IPJ Hunedoara a dat publicităţii numele atacatorului de la benzinăria din Dobra, Judeţul Hunedoara. Acesta este STRIAN CRISTINEL VALERIAN, de 33 de ani, din comunca Dobra. În jurul orei 1.30, joi noapte, Strian Cristian Valerian, a reuşit să fure 15.000 de lei după ce a ameninţat-o pe casieră cu o sabie.

Judecătoria Deva a emis pe numele autorului STRIAN CRISTINEL VALERIAN, de 33 ani, din comuna Dobra, fără ocupaţie, cu antecedente penale, mandat de arestare preventivă în lipsă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, în prezent fiind dispărut de la domiciliu.

Autorul este dat în urmărire naţională, acţionându-se pentru prinderea acestuia, recuperarea prejudiciului şi luarea măsurilor legale.

Jaful a avut loc joi noapte, în jurul orei 1.30. Un bărbat a ameninţat-o pe casieră cu o sabie şi a luat 15.000 de lei. Bărbatul ţinea sabia într-o husă de pescuit. 

"S-a constituit echipă operativă, care în urma activităţilor specifice întreprinse, au identificat autorul în persoana unui tânăr în vârstă de peste 30 ani, din judeţul Hunedoara, fără ocupaţie, cu antecedente penale, în prezent dispărut de la domiciliu", se anunţă într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Din informaţiile furnizate de IPJ Hunedoara de serviciu se mai afla încă un angajat care în momentul producerii infracţiunii, se afla în afara locaţiei, dar care, l-a văzut pe autor când a intrat, s-au salutat, după care şi-a văzut în continuare de treabă, fără a bănui ce se întâmplă în interior.

Strian Cristinel Valerian a fost identificat după imaginile camerelor de supraveghere. Poliţiştii l-au căutat la domiciliu, dar nu l-au găsit.

"Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, tânărul a intrat în incinta staţiei de benzinărie, având asupra sa o sabie care era ascunsă într-o husă pentru scule de pescuit, a ameninţat casiera, a condus-o la seif de unde a sustras cea mai mare parte din sumă, după care a mai sustras încă 300 lei din casa de bani, după care a fugit", se mai arată în comunicat.

Casieriţa a sunat la Apelul de Urgenţă 112, imediat după producerea faptei, primii la faţa locului deplasându-se poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dobra, după care întreaga echipă constituită pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a comis infracţiunea şi prinderea autorului.

"Împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva se acţionează pentru prinderea autorului, recuperarea prejudiciului şi luarea măsurilor legale", se anunţă în comunicatul IPJ Hunedoara. 

Persoanele care pot da relaţii despre prezenţa sus-numitului în anumite locuri, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Mai multe articole despre:
Hunedoara jaf benzinărie news alert