MENIU

Autointerviu: Me, Myself and Carmen

Foto: Blizzard
Foto: Carmen's Spored Blog
FOTO: school.discoveryeducation.com

Echipa Realitatea.NET se pregătea să facă un interviu cu unul dintre finaliştii Roblogfest chiar înainte de încheierea perioadei de votare. Pentru că întâmplător fac parte dintre finalişti la două dintre categoriile de pe Roblogfest, dar şi din echipa Realitatea.NET, am decis că cel mai simplu şi mai original este să fac un autointerviu. Salvăm timp preţios, necesar pentru alte ştiri.

Carmen Jurnalista: De de ce ai înscris Carmen's Spored Blog la Roblogfest?
Carmen Bloggeriţa: Am vrut să văd unde se situează Carmen's Spored Blog în... blogosferă, care e poziţia mea faţă de alte bloguri similare, dar mai ales am vrut să mă distrez
. Mereu am asociat Roblogfest cu fun-ul.

Carmen J: La ce categorii te-ai înscris şi de ce?
Carmen B: Am înscris Carmen's Spored Blog la categoriile blog personal şi blog de divertisment. Cele mai multe informaţii de pe Carmen's Spored Blog sunt legate de jocurile video şi în general de fenomenul entertainment IT. Evident, am postat pe blog şi chestii care nu au legătură cu jocurile, dar au legătură cu jurnalismul, cu mine, cu ceea ce simt, cu ceea ce gândesc sau cu ceea ce mă afectează. 


Carmen J: Ce poţi spune despre această competiţie? Cum a fost organizată?
Carmen B: Sincer... cred că au dres-o din mers. Cred că organizatorii Roblogfest au fost depăşiţi de evenimente de mai multe ori pe parcursul competiţiei. Cred, de asemenea, că din dorinţa de a evita fraudarea în ceea ce priveşte voturile au complicat atât de mult procedura de votare încât până şi cei mai înflăcăraţi votanţi s-au pierdut în crearea de conturi şi consultarea de liste interminabile. Pur şi simplu cred că dacă exista de la bun început o procedură simplificată de votare, în clipa de faţă erau 100.000 de voturi şi nu doar 12.685. La ediţia următoare, se vor prezenta probabil cu temele mai bine făcute.


Carmen J: Crezi că vei câştiga? Îţi doreşti să câştigi?
Carmen B: Evident că îmi doresc să câştig. Oricine ajunge într-o finală a unei competiţii îşi doreşte acelaşi lucru. Rezultatul îl vom afla pe 12 martie şi din păcate, nu prea ţine de mine, de conţinutul blogului meu sau de carismă. Ţine strict de numărul de voturi pe care fiecare participant îl primeşte. Trebuie să recunosc că am văzut câteva manevre "blogger-eşti" pe parcursul Roblogfest care m-au amuzat teribil. Unul dintre bloggeri promite spre exemplu că cei care îl votează îşi vor găsi de lucru în domeniul advertisingului, altul promite să dea un laptop cadou unuia dintre votanţi, un altul promite să dea petrecere în Vama Veche... şi acestea sunt informaţii luate chiar de pe blogurile finaliste.

Roblogfest şi-a aflat câştigătorii joi seară, la Fabrica. Interesant este că, cel puţin până marţi, organizatorii nu anunţaseră în ce constau premiile.