MENIU

Au început deja reuniuni ale Moş Crăciunilor în întreaga lume

Sute de candidaţi se luptă pentru un job de Moş Crăciun

Două mari metropole, Sydney din Australia şi Berlin, din Germania, au fost invadate de oameni îmbrăcaţi în straiele lui Moş-Crăciun!

Sfârşitul unui an de criză, greu de traversat pentru toată planeta pare mai aşteptat ca nicicând. O demonstrează două mari metropole, Sydney din Australia şi Berlin, din Germania, care au fost invadate de oameni îmbrăcaţi în straiele lui Moş-Crăciun!

Peste 1.800 de oameni îmbrăcaţi în straile lui Moş-Crăciun au alergat, dansat şi cântat pe o vreme caniculară în Sydney. Vedete locale, oameni de toate vârstele, ba chiar şi câini şi pisici au alergat câţiva kilometri îmbrăcaţi în costume roşii, totul pentru un scop caritabil. Organizatorii crosului din Sydney speră să strângă aproape 100.000 de dolari pentru acţiuni destinate copiilor dezavantajaţi social. Într-un alt ton - nu mai puţin vesel însă - a început, la Berlin, convenţia anuală a a celor care îmbracă straiele lui Moş-Crăciun.

Peste 400 de moşi şi îngeraşi se pregătesc încă de pe acum, la Universitatea din Berlin, pentru frumoasa, dar dificila misiune care-i aşteaptă: cum să împartă cadourile judicios, cum să strige \"ho-ho-ho\", cum să folosească corect clopoţelul sau hăţurile saniei trase de reni şi, bineînţeles, cum să aibă câte un cadou pentru fiecare copil cuminte din lume în seara de Ajun.

Mai multe articole despre:
Moş Crăciun Berlin reuniune Sydney