MENIU

Atribuţiile Ecaterinei Andronescu la Politehnică au fost preluate de prorectorii instituţiei

Foto: NewsIn

Atribuţiile Ecaterinei Andronescu la Universitatea "Politehnica" din Bucureşti au fost preluate de prorectorii instituţiei, iar în maximum o lună senatul universităţii va decide cine va fi noul rector, a precizat, pentru NewsIn, directorul administrativ al Politehnicii, Mihnea Costoiu.

"Atribuţiile fostului rector au fost preluate de prorectorii Politehnicii, astfel că, în prezent, nu avem nicio problemă tehnică sau birocratică. Senatul universităţii se va reuni în cel mult o lună, pentru a decide cine va fi viitorul rector, în locul doamnei Andronescu", a spus Mihnea Costoiu.

Până la desemnarea noului rector, cei care au putere decizională la Politehnica Bucureşti sunt profesorii Adrian Alexandru Badea, prorector pentru activitatea didactică, Mihai Octavian Popescu, prorector pentru gestiunea resurselor şi calitate, Marian Gheorghe, prorector pentru relaţii de cooperare şi parteneriate, Şerban Raicu, prorector pentru coordonarea activităţii de cercetare ştiinţifică, dezvoltare şi inovare, Corneliu Burileanu, prector pentru coordonarea studiilor de masterat, doctorat şi formare continuă, şi Nicolae Tapuş, prorector pentru coordonarea domeniului IT şi modernizarea tehnologiilor didactice.

Ecaterina Andronescu, numită ministru al Educaţiei în luna decembrie a anului trecut, ocupa funcţia de rector al Politehnicii din 2004.