MENIU

Atlas de Mitocănie Urbană are o nouă specie, Indolenta de Magazin

Foto: Realitatea.net

Aţi întâlnit-o, cu siguranţă, măcar o dată atunci când v-aţi făcut cumpărăturile! Este ea, Indolenta de Magazin, care vă serveşte atunci când are chef şi dispoziţie şi care acum intră în Atlasul de Mitocănie Urbană. Radio Guerrilla a adăugat o altă specie semnalată de ascultătorii săi: Indolenta de Magazin.

"Indolenta de magazin - şopus indolentus" este mereu plictisită şi soră bună cu Indolenta de Ghişeu, o diferenţă fiind că, în acest caz, puterea îi vine de la o casă de marcat sau de la un raft plin cu produse de care tu ai nevoie.

În cazul în care nu mănâncă şi nu îţi vorbeşte cu gura plină, Indolenta poartă discuţii interesante cu colega sau vorbeşte la telefonul mobil. Asta doar ca să nu te servească. Dacă ai şi ghinionul să fii la mall, iar ea să fie şi mai tânără decât tine te va tutui din primul moment.

Ca trăsătură particulară, specia aceasta nu are niciodată rest, drept pentru care vei avea mereu în buzunar ceva de ronţăit. Nu încercaţi să o înţelegeţi! Comportamentul anumitor specii ţine pur şi simplu de misterele faunei urbane".

Mai multe articole despre:
Caţavencu