MENIU

Atacuri de la distanţă între Goian şi Valeriu Argăseală!

<descriere>

În timp ce încă îşi aşteapă ultimul salariu din Ghencea, Dorin Goian a ieşit la atac şi sare la gâtul conducătorilor Stelei, pe care îi numeşte \"zdrenţe şi perverşi\".

\"De ce să îi caut eu? Ei trebuiau să mă sune, că au numărul. Dacă aveau probleme cu banii, puteau să-mi zică. Dar sunt nişte zdrenţe şi perverşi, ce să vorbesc eu cu Argăseală? Eu să îl caut? E un pervers şi atunci am să mă comport şi eu ca atare. Bine, Argăseală este o persoană cu care nu se poate discuta prea multe pentru că nu face parte din acest peisaj numit Steaua. Nu are nicio treabă!\", a declarat Goian pentru Prima TV.

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, nu a stat pe gânduri şi i-a răspuns prin intermediul site-ului oficial, spund că modul în care procedează Goian arată adevăratul caracter al acestuia.

\"Modul în care acesta se adresează arată adevăratul caracter al unui jucător care este plătit la zi, în conformitate cu drepturile lui, inclusiv după ultima hotărâre a comisiilor de specialitate din LPF, de săptâmana trecută.

Aceste atacuri, care repetă altele de acum câteva săptămâni, arată că simte lipsa comunicării cu presa de la noi. ... Aceste \"zdrenţe şi perverşi\" sunt aceiaşi care au venit seara târziu, la rugăminţile lui disperate, pentru a-i întocmi contractul de transfer şi care i-au pus la dispoziţie un avion privat pentru a se deplasa urgent la Palermo. Facerea de bine este încă o dată răsplătită!

Îi doresc să aibă parte doar de lucruri bune şi de oameni care să-i fie pe plac. O merită din plin!\", a precizat Argăseală pe site-ul oficial al Stelei.