MENIU

Astra Ploieşti - Steaua 2-1 (FINAL). Georgian Păun a marcat golul victoriei pentru Astra

<descriere>

Steaua a pierdut meciul din deplasare cu Astra Ploieşti, scor 1-2, în etapa a 14-a a Ligii I.

ASTRA PLOIEŞTI - STEAUA 2-1

Componenţa echipelor:

Astra: B. Miron - Mihalache, Rohat, Oprsal, E. Crăciun - V. Gheorghe, Takayuki, Paulinho,  Djokic (Cornea 83) - G. Păun Miranda. Antrenor: Nicolo Napoli.

Steaua: Zapata - P. Marin, Ghionea, Baciu, Rada - Szekely (Dayro Moreno 80), Pleşan (Cr. Tănase 15), Toja, Nicoliţă - Surdu (B. Stancu 68), Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Daniel Hulubei, Marian Artene.

Cele mai importante momente ale meciului

Min. 90+3 Fluier final.

Min. 89 GOOOL Astra Ploieşti! Georgian Păun a reuşit dubla, înscriind cu un şut de la 18 metri, sub transversală. Astra - Steaua 2-1.

Min. 80 Toja driblează mai mulţi adversari şi îi pasează în careu lui Bogdan Stancu, dar acesta din urmă luftează

Min. 73 Apărarea Stelei are din nou un moment de nesincronizare, iar Georgian Păun a fost aproape de golul doi, însă Baciu l-a blocat in extremis.

Min. 71 Bogdan Stancu şutează din prima, de la 11 metri, puţin pe lângă poarta lui Miron.

Min. 67  Astra, la un pas de un gol antologic. Zapata a ieşit cu mingea la picior din careu, s-a hazardat încercând să-l dribleze pe Georgian Păun, dar în cele din urmă a reuşit să degajeze. Columbianul a trimis însă doar până la Mihalache, care a trimis mingea spre poarta goală, dar Ghionea s-a repliat şi a reuşit să respingă.

Min. 53 GOOOL Astra! Takayuki a şutat la poartă din interiorul careului, Zapata a respins doar până la Miranda, din care mingea a sărit la Georgian Păun, iar acesta din  urmă a înscris golul egalizator. Astra - Steaua 1-1.

Min. 46 S-a reluat jocul.

Min. 45 Pauză.

Min. 36 Minute bune ale gazdelor. Djokic şutează din unghi, puţin pe lângă poarta lui Zapata.

Min. 35 Mihalache îşi încearcă norocul cu un şut de la distanţă, iar mingea trece puţin alături.

Min. 18 GOOOL Steaua! Kapetanos înscrie cu capul de la 6 metri, după o centrare a lui Nicoliţă, pe care Szekely a prelungit-o până la grec. Astra - Steaua 0-1.

Min. 11 Szekely driblează doi adversari şi îşi face mingea pentru şut, dar Kapetanos ajunge înaintea sa şi trimite peste poartă.

Min. 1 A început partida.

Astra este redutabilă pe teren propriu în acest sezon, cu 11 puncte câştigate din 12 posibile, dar primeşte vizita unei echipe care s-a mişcat mai bine în deplasare în această ediţie a Ligii I.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I etapa a 14-a live TEXT Astra Ploieşti