MENIU

Astăzi continuă căutările copilului de 7 ani dipărut din staţiunea Rânca

Foto: Realitatea TV

Operaţiunile de căutare ale copilului de 7 ani dispărut joi în Munţii Parâng se reiau în această dimineaţă. Vineri, 100 de poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi voluntari au încercat în zadar să-l găseasescă pe băiat. Şi elicopterul realitatea TV a participat la operaţiuni.

Şeful operaţiunilor de salvare a stabilit în felul următor: o echipă de aproximativ 80 de salvamontişti, jandarmi dar şi voluntari vor merge pe la sol, pe cărările care duc spre firul apei, iar elicopterul Realitatea TV va survola tot firul apei în speranţa că-l băieţelul de 7 ani care a dispărut joi după-amiază de la o cabană de la Rânca, va fi găsit.

Băiatul este din Techirghiol şi a venit la munte, în vacanţă, cu bunicii. Bunica a urcat în cameră să pună telefonul la încărcat iar când a coborât a constatat că băiatul nu ajunsese în curte, la bunicul său.

Un sătean a anunţat poliţia că a văzut un copil undeva de liziera pădurii, acolo a fost văzut, se pare, ultima dată. Are aproximativ un metru şi jumătate înălţime, poartă o pereche de pantaloni de trening şi un hanorac, are părul şaten destul de lung şi ochii verzi. Răspunde la numele Costea.

Bunicii copilului spun că acesta nu pleca niciodată fără să ceară voie, mai ales atunci când se afla în locuri pe care nu le cunoştea foarte bine. Băiatul era mai retras pentru că are probleme de comunicare şi nici nu ştie bine limba română. 

Mai multe articole despre:
munte copil căutări dispariţie Rânca Costea