MENIU

AS Roma - Juventus: Vezi cine sunt românii care vor să îngenuncheze "Bătrâna Doamnă"

Foto: www.e-gol.ro

Doi dintre puştii români legitimaţi la AS Roma se numără printre jucătorii cu care antrenorul Luciano Spalletti speră să îngenuncheze pe Juventus în derby-ul din această seară din Serie A.

Mijlocaşul Adrian Stoian şi fundaşul Sebastian Mladen au fost incluşi în lotul pentru confruntarea cu "Bătrâna Doamnă" din cauza numeroaselor absenţe, care afectează în special compartimetul defensiv şi pe cel median al celor de la AS Roma.

Nu mai puţin de 11 jucători populează infirmeria clubului din capitala Italiei: Totti, Aquilani, De Rossi, Pizarro, Cicinho, Juan, Cassetti, Perrotta, Taddei, Motta şi Diamoutene. Astfel, Spalletti s-a văzut nevoit să apeleze la mai mulţi fotbalişti de la echipa de tineret pentru meciul care va începe la ora 21.30.

Răul altora a fost însă de bun augur pentru doi dintre cei patru români legitimaţi la AS Roma. Dacă Adrian Stoian a mai fost o dată la un pas de debutul la prima echipă a Romei, la partida cu Udinese, când a fost, totuşi, doar rezervă, Sebastian Mladen se află la prima convocare la seniori. Spalletti spune, însă, că are mare încredere în tinerii pe care i-a convocat şi este convins că aceştia vor face faţă cu brio provocării unui derby cu Juventus.

Ceilalţi doi români de la AS Roma sunt Daniel Pena şi Bogdan Gavrilă.

Mai multe articole despre:
AS Roma Serie A Juventus derby stranieri Adrian Stoian