MENIU

Arsenal s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei

Foto: sportpedia.mysport.ro

Calificare cu emoţii pentru tunarii lui Wenger în semifinalele Cupei Angliei! Arsenal a trecut cu greu de Hull, care a condus până spre finalul partidei. De altfel, nu a fost linişte nici după meci. Managerul oaspeţilor l-a acuzat pe căpitanul gazdelor că a făcut un gest dezgustător la adresa asistentului său.

Echipa lui Phil Brown a început în forţă sfertul de finală cu Arsenal şi a deschis repede scorul, în minutul 13. Prima repriză a fost dominată cap-coadă de oaspeţi, care nu au reuşit să profite însă de ocazii, dar au intrat la pauză cu avantaj şi cu gândul la semifinala cu Chelsea.

În repriza secundă, tunarii s-au trezit însă. Robin Van Persie a egalat in minutul 74, iar William Gallas a stabilit scorul cu 6 minute înainte de fluierul de final al arbitrului. Tensiunea s-a prelungit însă. Imediat după meci, managerul lui Hull l-a acuzat pe Cesc Fabregas de faptul că i-ar fi scuipat asistentul. Căpitanul lui Arsenal, care a urmărit meciul de pe bancă, a negat vehement un asemenea gest.
Mai multe articole despre:
Arsenal Cupa Angliei Wenger Hull Robin Van Persie