MENIU

Arman Karamyan a adus victoria Timişoarei în Giuleşti

Foto: NewsIn

FC Timişoara a învins Rapidul cu scorul de 2-0 prin dubla reuşită de Arman Karamyan. Astfel timişorenii rămân neînvinşi cu Gabi balint pe bancă, iar Rapidul a suferit a doua înfrângere consecutivă cu două contracandidate la titlu.

Bănăţenii au deschis scorul în minutul 19 prin golul marcat de Arman Karamyan din pasa lui Magera. Rapidul putea egala după doar 4 minute. Maftei a centrat superb de pe dreapta, Lazar a preluat elegant pe piept şi a şutat la colţul lung însă mingea a şters bara din stânga lui Pantilimon.

Acelaşi Arman Karamyan a trimis mingea pentru a doua oară în poarta lui Andrade în minutul 31, după o centrare bună de la fratele său, Artiom depăşind elegant un adversar pe stânga după care a centrat pentru şutul lui Arman din centrul careului, la doar a doua fază de atac a oaspeţilor.

FC Timişoara nu a mai pierdut un meci în Liga I de la data de 8 noiembrie 2008, atunci când Dinamo se impunea pe terenul bănăţenilor, scor 3-0. De atunci, formaţia de pe Bega a mai disputat 8 partide în care a înregistrat 4 victorii şi 4 rezultate de egalitate. De cealaltă parte, Rapid se află la cea de-a doua înfrângere consecutivă, după eşecul din derby-ul cu Dinamo, scor 0-3.

În urma acestui rezultat, FC Timişoara a acumulat 43 de puncte şi a urcat pe poziţia a treia în clasament, în timp ce Rapid cade pe locul 7, cu 38 de puncte.

Vezi aici desfăşurarea partidei Rapid - FC Timişoara, scor 0-2

Mai multe articole despre:
Liga I Rapid FC Timişoara Etapa a 23-a