MENIU

Argentina: Maradona afirmă că fiecare gol al Boliviei a fost ca "un cuţit în inimă"

Foto: www.as.com

Selecţionerul echipei naţionale a Argentinei, Diego Maradona, a afirmat că este foarte trist din cauza înfrângerii cu 1-6 în faţa Boliviei şi echipa trebuie să o ia de la capăt în vederea următoarelor partide.

Partida s-a disputat la altitudinea de 3.600 de metri, iar selecţionerul a afirmat că acesta a fost unul dintre motivele înfrângerii, deşi el a susţinut mereu naţionala Boliviei, chiar dacă FIFA a vrut să interzică meciurile disputate la înălţimi prea mari.

"Am suferit alături de publicul argentinian. Fiecare gol al Boliviei a fost ca un cuţit în inima mea. Nici nu mi-am imaginat înainte de meci că se putea întâmpla aşa ceva. Bolivia a meritat victoria, a jucat mai bine, nu mai e nimic de spus. Ne-au bătut, iar acum trebuie să o luăm de la capăt. Adversarii noşti au evoluat foarte bine, de la portar şi până la ultima rezervă", a afirmat Maradona.

După 12 meciuri jucate în grupă sud-americană din preliminariile CM 2010, Argentina ocupă locul secund, cu 21 de puncte, în timp ce Bolivia este pe penultimul loc, cu 12 puncte.
Mai multe articole despre:
Argentina Maradona Bolivia CM 2010