MENIU

Argăseală: FC Braşov este un club profesionist, dar atitudinea lor este neserioasă

Foto: www.cfrmania.ro

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat marţi că netelevizarea partidei cu FC Braşov nu cade bine formaţiei din Ghencea şi acuză gruparea ardeleană de situaţia creată, întrucât "e imposibil de crezut că nu poţi găsi nişte generatoare care să pună în funcţiune nocturna".

"Faptul că partida noastră cu FC Braşov nu va fi televizată este un lucru pe care nu îl acceptăm la nivel de explicaţie. Mi se pare imposibil de crezut că nu poţi să găseşti nişte generatoare ca să pui nocturna în funcţiune. Nu ştiu dacă este vorba de şicane pe care vor să le facă braşovenii înainte de meci, dar atitudinea lor este neserioasă, mai ales că vorbim despre un club profesionist. Toate acestea apar după ce au anunţat LPF că merge nocturna, iar după aceea s-au schimbat", a declarat Valeriu Argăseală.

Partida dintre FC Braşov şi Steaua, ce se va disputa duminică, de la ora 15:00, în etapa a 19-a a Ligii I, nu va mai fi televizată de GSP TV, principalul motiv fiind cel al schimbării datei de disputare a meciului, a declarat directorul postului, Radu Naum. "În data de 12 februarie clubul FC Braşov a trimis o adresă către LPF şi către toţi cei interesaţi, adică şi către noi, prin care comunicau că nocturna poate fi pusă în funcţiune încă din etapa a 18-a. În consecinţă, Liga Profesionistă a programat meciul pentru vineri, iar noi am întocmit o schemă, care ţine de mai multe aspecte, tehnice, economice, şi aşa mai departe. Apoi, în data de 26 februarie FC Braşov a anunţat că nocturna nu mai merge şi va fi pusă în funcţiune abia după data de 15 martie, aşa că liga a mutat meciul duminică. Am trimis şi noi o scrisoare către LPF şi am vrut să vedem dacă putem să modificăm acea schemă pe care o făcusem iniţial, dar nu s-a putut, aşa că meciul nu va fi televizat", a explicat Radu Naum.
Mai multe articole despre:
Steaua FC Braşov Valeriu Argăseală Radu Naum