MENIU

Arbitrul Mugurel Drăgănescu a fost lovit de gripă

Foto: NewsIn

Cel care a condus Dinamo - Oţelul, în Cupa României, a solicitat să fie înlocuit de la meciul Braşov - Pandurii din Liga I, el acuzând simptome de gripă.

Centralul Alexandru Tudor va fi cel care va arbitra partida dintre FC Braşov şi Pandurii Tg. Jiu, programată luni (ora 20.00), în etapa a 12-a a Ligii I, deşi iniţial fusese delegat Mugurel Drăgănescu. Acesta a acuzat însă simptome de gripă şi i-a cerut preşedintelui CCA, Vasile Avram, să fie schimbat.

"Am vorbit cu Mugurel Drăgănescu şi mi-a spus că după meciul din Cupa României, dintre Dinamo şi Oţelul Galaţi, nu se simte foarte bine, are simptome de răceală şi se teme că ar putea fi un început de gripă. M-a anunţat dinainte şi mi-a spus că s-ar putea face bine până luni, dar ar fi mai bine să îl schimb, aşa că l-am pus pe Tudor în locul lui. Alexandru Tudor e în regulă şi, mai mult, el ne-a adus certificat medical care susţine că este sănătos şi nu a avut varicelă, cum s-a vehiculat", a declarat agenţiei NewsIn, preşedintele CCA, Vasile Avram.

Tudor fusese oprit de la delegări după jocul Rapid - CFR Cluj (1-4), până la clarificarea situaţiei sale medicale, după ce s-a spus că a suferit de varicelă.