MENIU

Arbitrul Aurelian Bogaciu a ieşit din arest

Foto: NewsIn

Arbitrul Aurelian Bogaciu a ieşit, joi, în jurul orei 16.30, din arestul IPJ Argeş, după ce Curtea de Apel Piteşti a respins recursul depus de procurorii DNA faţă de decizia Tribunalului Argeş de a nu-i prelungi mandatul de arestare.

Bogaciu a fost aşteptat la ieşirea din arest de soţie sa, de mamă şi de avocat.

"Tot ce vreau este acum să stau cu familia mea", a spus arbitrul. "Vreau doar să vă sfătuiesc să vă bucuraţi de fiecare clipă de libertate", le-a mai spus el ziariştilor.

Tribunalul Argeş a respins, marţi, 12 mai, propunerea procurorilor anticorupţie de prelungire a măsurii arestării preventive şi au dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura nepărăsirii localităţii de domiciliu în cazul arbitrului Aurelian Bogaciu. Decizia nu este definitivă şi a fost atacată cu recurs de procurori.

Aurelian Bogaciu a fost arestat preventiv în noaptea de 29 spre 30 aprilie, de DNA Piteşti, pentru luare de mită, în scandalul de corupţie din arbitraj, fiind acuzat că a primit o sumă de bani şi că a acceptat cazarea gratuită la hotel, în schimbul unui ajutor pe care urma să-l dea echipei de fotbal FC Argeş. Mandatul de arestare al lui Bogaciu ar fi expirat la 29 mai.