MENIU

Aproape 2.000 de bucureşteni au avut nevoie de poliţie de Paşte

Foto: NewsIn

A fost vacanţă pentru majoritatea românilor însă nu şi pentru hoţi. O arată numărul mare de infracţiuni produse în Capitală în doar trei zile de sărbătoare.

Aproape 2.000 de bucureşteni au reclamat că au fost victimele unor infracţiuni în Sâmbăta mare şi în primele două zile de Paşte.

Cele mai multe infracţiuni au fost reclamate pe 18 aprilie, înainte de Înviere, când aproape 800 de oameni au cerut sprijinul poliţiei. Zeci de bucureşteni care s-au întors din minivacanţă şi-au găsit maşinile sau locuinţele călcate de hoţi. În total au fost reclamate 113 furturi.

Nici traficanţii de droguri nu şi-au luat vacanţă. Poliţiştii au prins patru dealeri la care apelau tinerii care au găsit distracţia în prafuri.

Nu au lipsit nici evenimentele rutiere. Pe lângă cele aproape 30 de accidente cu victime, foarte mulţi şoferi au ajuns să răspundă penal pentru că s-au urcat beţi la volan.

Au existat şi opt incendii însă potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, nici unul nu a fost provocat de lumânările de la Înviere.

INFRACŢIUNI RECLAMATE DE PAŞTE

Sâmbătă, 18 aprilie – 773
Duminică, 19 aprilie – 645
Luni, 20 Aprilie – 561
Sursa: Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti

INFRACŢIUNI DE PAŞTE

Furturi – 113 cazuri
Trafic de droguri - 4 cazuri
Infracţiuni economice – 2 cazuri
Infracţiuni rutiere – 28 cazuri
Incendii – 8 cazuri
Morţi suspecte – 3 cazuri 

Mai multe articole despre:
furt poliţie Bucureşti infracţiune Paşte