MENIU

Apartamentele OTV put de nu-i adevărat!

Foto: catavencu.ro

Senzaţional din nou! Miercuri seară mi-am vizitat un prieten. De curînd, el şi-a cumpărat un apartament în "complexul rezidenţial" al fraţilor Negoiţă din Popeşti-Leordeni.

Plănuiserăm să ne uităm la Poli-Şahtior şi să rămîn peste noapte la el. Mai senzaţional este că la telefon omul a fost sincer: "Băi, să ştii că la noi pute de-afară! N-o să putem deschide geamurile şi n-am nici aer condiţionat". Nu-i nimic, mi-am zis. Doar n-o sta omul într-o hazna.

Intră în scenă Dan Diaconescu

Ajunşi la televizor, am dat repede pe OTV, unde, senzaţional, Dan Diaconescu împărţea apartamente. Se făceau probe la uşi, se deschideau ferestre, se admirau întrerupătoarele şi prizele.

Totul era 100% adevărat. Complexul rezidenţial îşi primea marii cîştigători. "Iată că, încet-încet, se umple parcarea de maşinile telespectatorilor OTV", spunea domnul Dan în direct.

În paralel, prietenul meu îmi spunea că un loc de parcare la subsol costă 4.000 de euro. Domnul Dan face cinste doar cu un loc în faţa blocului. Începeam să înţeleg de ce era atît de scrupulos portarul şi, mai ales, de ce de data asta era lumină în lift.

Citeşte mai mult pa Caţavencu.ro.